Віно спецыяльнай тэхналогіі
Вина специальной технологии проходят тепловую обработку при температуре 45-50 °С на працягу 10-12 сутак з удзелам кіслароду і без яго. У кожнае з вінаў дадаецца экстракт драўніны дуба «Танол+» або здробненая драўніна дуба. У выніку гэтага віно набывае вытрыманыя каньячныя тоны.
Да такіх відаў прадукцыі адносяцца:
![«Мадэрны брыз», «Мадэрнае бурштынавае»](/images/fotogalereya-produkcii/wine-spec/new-madernyi-briz-thumb.jpg)
«Мадэрны брыз»
«Мадэрнае бурштынавае»
![«Таямнічы сад», «Порта Біянка»](/images/fotogalereya-produkcii/wine-spec/new-tainstvennyi-sad-thumb.jpg)
«Таямнічы сад»
«Порта Біянка»
![«Фруктовая фантазія», «Мадэрн Люкс»](/images/fotogalereya-produkcii/wine-spec/new-fruktovaya-fantaziya-thumb.jpg)
«Фруктовая фантазія»
«Мадэрн Люкс»
![«Фрутвейн Люкс», «Яблычнае захапленне»](/images/fotogalereya-produkcii/wine-spec/new-frutvein-lux-thumb.jpg)
«Фрутвейн Люкс»
«Яблычнае захапленне»
У іх склад акрамя яблычных сокаў уваходзяць вішнёвы, чырванасмародзінавы, чорнасмародзінавы, рабінавы, чарнаплоднарабінавы. Пладовыя віны ААТ «Дзятлаўскі лікёра-гарэлачны завод «Алгонь» пастаўляюцца на экспарт у Латвію, Эстонію і іншыя краіны.