Віно спецыяльнай тэхналогіі

Вина специальной технологии проходят тепловую обработку при температуре 45-­50 °С на працягу 10-12 сутак з удзелам кіслароду і без яго. У кожнае з вінаў дадаецца экстракт драўніны дуба «Танол+» або здробненая драўніна дуба. У выніку гэтага віно набывае вытрыманыя каньячныя тоны.

Да такіх відаў прадукцыі адносяцца:

«Мадэрны брыз», «Мадэрнае бурштынавае»

«Мадэрны брыз»
«Мадэрнае бурштынавае»

«Таямнічы сад», «Порта Біянка»

«Таямнічы сад»
«Порта Біянка»

«Фруктовая фантазія», «Мадэрн Люкс»

«Фруктовая фантазія»
«Мадэрн Люкс»

«Фрутвейн Люкс», «Яблычнае захапленне»

«Фрутвейн Люкс»
«Яблычнае захапленне»

У іх склад акрамя яблычных сокаў уваходзяць вішнёвы, чырванасмародзінавы, чорнасмародзінавы, рабінавы, чарнаплоднарабінавы. Пладовыя віны ААТ «Дзятлаўскі лікёра-гарэлачны завод «Алгонь» пастаўляюцца на экспарт у Латвію, Эстонію і іншыя краіны.