Віно палепшанай якасці
Усе віна прыгатаваныя з натуральнай сыравіны па сучаснай тэхналогіі. Рыхтуюцца яны толькі са зброджанаспіртаваных сокаў натуральнага наброду не менш за 10%.
Да вінаў палепшанай якасці адносяцца:
![Восеньскі вальс](/images/fotogalereya-produkcii/better-quality/osennij-wals-thumb.jpg)
«Восеньскі вальс»
![«Беларускае святочнае»](/images/fotogalereya-produkcii/better-quality/bel-prazdn-thumb.jpg)
«Беларускае святочнае»
![«Беларускае чырвонае»](/images/fotogalereya-produkcii/better-quality/bel-red-thumb.jpg)
«Беларускае чырвонае»
![«Купецкае», «Журавiнавы смак»](/images/fotogalereya-produkcii/better-quality/new-kupecheskoe-thumb.jpg)
«Купецкае»
«Журавiнавы смак»
Многія віна ўдастоены высокіх узнагарод. Віно «Беларускае святочнае» ўдастоена залатых узнагарод на Міжнародным конкурсе ў горадзе Адэса ў лютым 2010 года і на конкурсе «Залаты грыфон 2009» у горадзе Ялта. Па выніках конкурсу дэгустацыі «Густ» у лістападзе 2010 года гэты від прадукцыі быў удастоены дыплома Пераможцы. Віно «Восеньскі вальс» атрымала дыплом Пераможцы ў маі 2012 года на конкурсе дэгустацыі «Густ», які праводзіцца ў горадзе Мінску.