Віно палепшанай якасці

Усе віна прыгатаваныя з натуральнай сыравіны па сучаснай тэхналогіі. Рыхтуюцца яны толькі са зброджанаспіртаваных сокаў натуральнага наброду не менш за 10%.

Да вінаў палепшанай якасці адносяцца:

Восеньскі вальс

«Восеньскі вальс»

«Беларускае святочнае»

«Беларускае святочнае»

«Беларускае чырвонае»

«Беларускае чырвонае»

«Купецкае», «Журавiнавы смак»

«Купецкае»
«Журавiнавы смак»

Многія віна ўдастоены высокіх узнагарод. Віно «Беларускае святочнае» ўдастоена залатых узнагарод на Міжнародным конкурсе ў горадзе Адэса ў лютым 2010 года і на конкурсе «Залаты грыфон 2009» у горадзе Ялта. Па выніках конкурсу дэгустацыі «Густ» у лістападзе 2010 года гэты від прадукцыі быў удастоены дыплома Пераможцы. Віно «Восеньскі вальс» атрымала дыплом Пераможцы ў маі 2012 года на конкурсе дэгустацыі «Густ», які праводзіцца ў горадзе Мінску.